Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2012

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ!!!

ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΙΣΟΠΑΛΙΑ.ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.
 ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΘΑΝΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΑΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ.ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΛΕΣΧΕΣ,ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΑΜΕ ΓΗΠΕΔΑ ,ΚΑΝΑΜΕ ΜΑΓΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ,ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥΣ,ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΣΚΕΠΑΣΤΟ...ΑΛΛΑ ΧΑΙΡΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ .ΧΡΕΗ ,ΧΡΕΗ ,ΧΡΕΗ .ΛΑΜΟΓΙΕΣ,ΚΟΜΠΙΝΕΣ,ΞΥΛΟ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΦΩΤΕΙΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ.ΠΟΥ ΑΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ..ΘΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΩ...ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΧΡΕΩΝΕΙΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙΣ....(ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ) Κελεμεν,Σιστον,Αμορόσο,Σανσον,ΡΟΜΠΕΡΖ ΒΑΛΕΝΤΙΝ,ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΜΠΑΤΙΟΝ,ΠΙΟΤΡ ΒΛΟΝΤΑΡΤΣΙΚ,Ρενάτο Πιοβεζάν,Φρέντι Άντου,Έντι ΤζόνσονΊ,αν Ντέιλι,Ελντιν Γιακούποβιτς ,ΤΟΧΑ,ΚΑΙ ΠΟΟΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝΕ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ...ΕΔΩ ΣΤΟ ELLADA  ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΧΤΑΚΙΑ ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΟΣΟΥΝ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΜΑΣ...?
 ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΩΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ??ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΩΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΙΑΡΟΛ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ 40 ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΤΑ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ???ΟΤΑΝ Η ΜΠΥΡΑΡΙΑ 8Α ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟΣ ΓΕΜΑΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΕΣΟΔΟ ...ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ  ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΟΤΕ???
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΜΕΓΑΛΟ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΝΑ ΣΑΡΟΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ..ΔΙΟΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ.ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ.
  ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΑΠΕΤΥΧΕ .ΟΠΩς ΑΠΕΤΥΧΕ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ.ΚΑΙ ΟΠΩς ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟΣ ΑΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ.ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΜΙΚΡΟ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΡΗ ΣΑΝ ΣΚΟΠΟ ...ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΜΕΣΟ...ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ,ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ,ΓΙΑ  ΚΑΡΙΕΡΑ,ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΜΠΥΡΑ,ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙ...ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ....!
ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ...ΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ..._ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΟΠΩς ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΕΓΩ ΣΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ.

                                                                                                              ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ .

Δεν υπάρχουν σχόλια: