Παρασκευή, 6 Απριλίου 2012

ΚΡΑΤΟΣ - ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ...ΑΣΣΟ


ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ...ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΤΟ ΑΠΛΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ...ΘΑ ΜΕ ΡΩΤΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ..!Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ! ΔΙΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΛΙΜΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ.ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΜΟΡΦΟΣ ΤΟΠΟΣ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΧΟΥΡΙ.ΑΜΑΞΙΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΝΤΟΥ...ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ,ΦΑΝΑΡΙΑ,ΠΕΖΟΥΣ ,ΡΑΜΠΕΣ.ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ!!! ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΤΑΞΙΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ,ΡΑΜΠΕΣ...ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΛΟΥ ΧΩΡΑΕΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΥΑΛΟ.ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΙΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ,ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΕΠΙΣΗΣ,ΤΟ ΚΑΥΣΑΕΡΙΟ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ.ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Ή ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΑΛΟΝΙΚΗ.ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ...ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΠΑΝΤΟΥ.
 ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ!!!ΚΑΛΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΑΧΟΥΡΙ.!ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΕΣ ΘΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΔΙΣΕΓΓΟΝΩΝ ΜΑΣ.ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.
 ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!!!!!!!!.
 ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ''ΛΙΓΟΣ''.ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΣ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ.ΜΑΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: