Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2012

Σκεπτομενοι οπαδοι.*

Η ΒΕΡΝΕΡ ΒΡΕΜΜΗΣ ΠΕΤΥΧΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΚΤΡΟΦΗΣ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ (Wiesenhof) Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΒΡΕΜΜΗΣ.Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΟΜΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΓΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΩΝ,ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΗ  ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ.
 ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΒΡΕΜΜΗΣ ΟΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ''ΣΕΛΙΔΑ'' ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΠΟΙΚΟΤΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ(ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ),ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ,ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ.
ΗΔΗ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΑΡΤΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩς Η ΒΕΡΝΕΡ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΙΑ.*ΠΗΓΗ GAZZETA.GRhttp://www.gazzetta.gr/
ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ....ΕΜΕΙΣ ...?ΔΕΝ ΜΙΛΩ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ..ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ.ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ  ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ ΑΡΙΑΝΑΡΑΣ ΜΑΣ.ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ  ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΗΤΑΝ!!!
 ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΙΚΡΑΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΗ ΜΑΣ.  
 ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΠΩΣ ΟΠΑΔΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΕΙ ΚΕΦΑΛΙΑ.Ο ΟΠΑΔΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ''ΥΑΙΝΕΣ'' ΚΑΙ  ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΠΑΔΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΩΣ ΦΥΤΟ ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΟΠΑΔΟΣ = ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ ΟΝ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: